maandag 16 februari 2015

Bidden heeft zinZondag 15 Februari heb ik met een groepje van 6 jongeren uit de kerk een huiskamergroep meegemaakt. Dit gaat uit van de 16+ JV. Wat was het bijzonder, we mochten met elkaar praten over het onderwerp bidden, en hier kwamen hele mooie, bijzondere, persoonlijke maar ook kwetsbare gesprekken uit. Aan het einde kregen ze een boekje mee en de zegen dat ze er maar veel verhoorde gebeden in op konden schrijven. Want Hij hoort je gebeden. Het is zo mooi om te mogen zien en beleven dat gebeden verhoord worden. Dat geeft een kracht die we nodig hebben om te volharden!
Wat een mooie jongeren zitten er in onze gemeente, wat zijn ze leuk om mee in gesprek te gaan, en wat is het voor hun ook belangrijk dat dit ook gebeurd, ze horen erbij bij God, ook bij ons?

Laten we voor hun bidden en weet: Hij verhoort je gebeden!

2 opmerkingen:

  1. Goede aansporing: bidden voor onze jongeren! God strekt Zijn handen naar hen uit.Hij is heel dicht bij hen, ook al is de wereld nog zo corrupt. Misschien juist wel daarom. We hebben Hem allemaal zo nodig. En Hij is dichterbij dan je denkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amen!

    Hij is voor ons allemaal hier op de wereld, net zo dichtbij, 1 van de sleutels naar Hem is gebed.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat.
Wil je wel reageren maar niet dat jouw reactie openbaar staat?
Mail gerust naar:

schrijfgelukjes@gmail.com