Doorgaan naar hoofdcontent

Charlie Charlie Challenge

Het lijkt zo spannend en je hoort er weer veel van.
Zomaar uit het niets lijkt dat weer heel erg omhoog te komen.
Er is opwekking nodig in Nederland, er zijn nog steeds zoveel Nederlanders die nooit van God, van Jezus gehoord hebben, zoveel mensen die de waarheid nooit gehoord hebben.
Ik hoor van grote ontwikkelingen op dit gebied.
Dat er veel gedaan word om mensen te bereiken en er zijn veel gebeden voor Nederland, voor onze regering en alle inwoners.
En ja hoor het was te verwachten, dan komt er weer iets naar boven van onze vijand, die bang is voor zijn toekomst en zoveel mogelijk mensen mee wilt sleuren.
Dan komt er weer iets naar boven wat laat zien dat hij bang is, hij weet dat er volgers van hem zijn die de waarheid gaan ervaren in hun leven, alles wat hij wilt is ons mensen daarvan af houden.
Vanaf de eerste aanval in het paradijs tot nu toe.
Een nieuwe trend, waar veel van onze kinderen mee geconfronteerd worden.

Geesten aanroepen en raadplegen

Het is iets van alle tijden volgens mij.
En al die jaren, eeuwen, heeft het eigenlijk nooit iets goeds gebracht.
Het lijkt zo grappig en het geeft misschien een gevoel van macht, om met geesten te spelen.
Maar onthou:

Jij speelt niet met hen, zij spelen met jou!!

En dat kan nog heel lang uitwerking in je leven hebben.

Alles van God word nagemaakt door de engelen van satan.
Want ze willen god zijn, vooral in jou leven.
Ze willen jou meeslepen in hun eindbestemming en daar gebruiken ze alles voor, maar vooral veel van wat God zelf doet, want anders valt het teveel op dat het fout is.
Er is altijd meer dan 90% waarheid bij deze gevallen engelen te vinden.
Alles om jou te misleiden.

God geeft gave om wonderen te kunnen doen - de demonen (gevallen engelen) kunnen die gave ook aan mensen schenken.
God geeft gave om te profeteren - de demonen kunnen ook profetische boodschappen doorgeven.

Toch is er een groot verschil!
De gaven van God geven een vrede in je hart die alle verstand te boven gaat.
De gaven van de gevallen engelen brengen een diepe onrust en ongeluk in je, een grote ontevredenheid en een voortdurend verlangen naar meer, omdat het nooit een bevredigend gevoel schenkt!

Het is levensgevaarlijk om te experimenteren met gevallen engelen!
Dit is namelijk precies wat ze willen.
Dat je hen aanroept.
Dat jij je naar hen openstelt.
Zij willen namelijk heel graag in je leven komen!
Maar niet om goede dingen te doen.

Vergeet niet dat satan en zijn engelen sterker zijn dan jij, en jij uit jezelf nooit los kan komen uit hun knellende machtsgreep!
Alleen Jezus kan je hiervan bevrijden omdat hij de enige is die satan overwonnen heeft.
Christen zijn is Jezus volgen, in de wereld vol verleiding.
Het komt erop aan telkens weer, elk moment te kiezen voor Hem die stierf aan het kruis voor mij, voor jou!
Roep Hem aan, Hij zal je kracht en redding geven.
Hij heeft de waarheid en als het Zijn wil is zal Hij jou antwoorden geven die je nodig hebt.
Met daarbij een groot pluspunt tegenover het glaasje draaien en charlie charlie challenge, als je God aanroept is er geen angst in je hart, maar een diepe vrede, en het eerste wat Hij zal doen als Hij je antwoord geeft is:

Net als bij al onze voorouders: Vreest niet!

Hij stelt jou op je gemak!
Bij Hem ben je vrij en niet gevangen in een machtsgreep.
Bij Hem is een innig gevoel van vreugde en geluk te vinden!
Hij is de enige die jouw hart tevredenheid kan schenken.

Als je Hem in je hart toelaat zal je voelen dat je alles hebt wat je ook maar verlangen kunt!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Dankbaar in gebrokenheid

Hangt de hoogte van mijn vreugde af van de diepte van mijn dankbaarheid? (Ann Voskamp, Gebroken leven) Uiteindelijk dankte Jezus, brak Hij en deelt Hij zichzelf uit. De gebrokenheid raakte Jezus volledig en Hij zelf laat mij zien waarom de gebrokenheid er is, en welke weg ik ermee kan gaan. Een weg van dankbaarheid (Psalm 50:23). Gebrokenheid waarom? Ik denk dat het woord gebrokenheid altijd een deel van lijden met zich meeneemt. Gebroken, er is iets stuk gegaan, opengescheurd of opengebroken en dat kan veel pijn doen. Hoe kan je verder leven met gebrokenheid? Als je hart verscheurd werd, je toekomst of je droom uit elkaar gespat is? Dan denk ik aan Jezus die op aarde kwam. Weet je waarom Hij kwam? Hij kwam om gebroken te worden! Het bloed uit Zijn wonden red ons! Van nature wil ik lijden voorkomen, of zo snel mogelijk oplossen. Als ik erover nadenk dat Jezus juist hiervoor kwam en er niet voor weg vluchtte, dan word Zijn offer voor mijn leven, nog veel groter! Wij leven i

Gezin om de Bijbel: Waak en bid met mij

In onze gezinstijd om de Bijbel waren we alsnog bezig met gezin zijn, maar ook voor de tweede keer met het kijken naar het lijden van Jezus. Op het moment dat Jezus voelde wat er zou gaan gebeuren. Toen alle spannende dingen dichterbij kwamen nam Hij een hele belangrijke keuze. Een keuze die we mogen gebruiken als een voorbeeld. Een keuze Jezus ging met zijn discipelen naar de hof van Getshemane, daar ging Hij bidden. Petrus, Johannes en Jakobus nam Hij het verste met zich mee de hof in. Hij liet hen daar plaats nemen en zei: Mijn hart breekt van verdriet. Blijf maar hier en waak met mij. Daar ging Jezus om te bidden naar Zijn Vader. Dat was Zijn keuze toen het moeilijk en angstig werd. Wat doen wij? Als het moeilijk is, als we bang zijn? Schreeuwen? Anderen pijn doen? Verstoppen? Koppig zijn? Of opstandig reageren? We mogen ook bidden! Dat zorgt dat we anders naar ons probleem gaan kijken. Want wat gebeurd er als we over onze problemen praten, of in dit geval bidden? Dan

Levenslessen van Noach

Weer een nieuw deel in de serie levenslessen. Vandaag wil ik nadenken over wat wij kunnen leren van het leven van Noach. Dit Bijbelverhaal heeft mij altijd al aangesproken. Want wat is er veel in te vinden. In Genesis 6 beginnen we van Noach te lezen. Nadat God eerst spijt krijgt, spijt dat Hij mensen gemaakt had. En dan die zin: En Hij voelde zich diep gekwetst. Onze God heeft gevoel. De schepping, de aarde, de mensen we gaan Hem aan het hart. En Hij zag hoe alles stuk gemaakt werd en daarom wilde Hij de mensen en al het vee van de aarde weg vagen. Dan zou die ellende stoppen. Totdat Gods oog Noach ziet. Noach alleen vond genade bij de HEER. Les één is eigenlijk dan toch, als God nu rond kijkt, naar hoe wij de wereld stuk maken, vind jij dan genade in Zijn ogen? Hoe vind je genade? Noach was een rechtschapen man, de enige die in zijn tijd een voorbeeldig leven leidde. Maar het dat was niet het belangrijkste. Dit kleine stukje maakt verschil: Hij leefde in nauwe verbondenheid met